maanantai 17. elokuuta 2015

Tiedote: Thornbridge avaa Helsinkiin oman nimikkoravintolansa

Thornbridge-panimo avaa ravintolan Helsinkiin

Oluen ystävien silmissä kulttimaineen saavuttanut Thornbridge-panimo suunnittelee ravintolan avaamista Helsinkiin. Pienpanimon tyyliin sopivan kiinteistön etsinnät on käynnistetty ja ravintolan ovien on määrä aueta kuuden kuukauden sisällä.

Thornbridge tuo ravintolan Helsinkiin yhteistyössä panimon tuotteiden maahantuonnista Suomessa vastaavan Brew Seeker Oy:n emoyhtiön Captol Invest Oy:n kanssa, Captolin MYBAR-konseptin mukaisesti. ”On upea päästä työstämään tällaista projektia yhden olutmaailman innovatiivisimman ja mielenkiintoisimman panimon kanssa”, toteaa Captol Invest Oy:n toimitusjohtaja Teemu Lehto. ”Uskomme suomalaisten olutharrastajien innostuvan uudenlaisesta konseptista. Lisäksi näin korkeasti arvostetun toimijan saaminen Helsinkiin nostaa varmasti myös Suomen profiilia pienpanimo-oluiden tarjonnan edelläkävijämaana.”

Kymmenvuotista taivaltaan tänä vuonna juhlistavan Thornbridge-panimon oluet ovat voittaneet yli 350 palkintoa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Panimon tunnetuin tuote, Jaipur IPA, on Britannian viime vuosien palkituin olut. ”Oman ravintolan aukaiseminen Englannin ulkopuolella on mitä hienoin tapa juhlistaa merkkivuottamme. Meistä oluen valmistus on hauskaa ja on aina upeaa, kun uudet tahot pääsevät nauttimaan tuotoksistamme”, iloitsee Jim Harrison, panimon toimitusjohtaja. Thornbridge on yksityinen pienpanimo, joka valmistaa olutta hieman alle kolme miljoonaa litraa vuodessa. Derbyshirestä, Bakewellin kylästä kotoisin oleva panimo on perustettu alun perin kauniiseen Thornbridge Hall -kartanoon, jossa sen omistaja vielä tänäkin päivänä asuu ja valmistaa olutta.

Olut Expo -tapahtuman järjestäjänä tunnettu yrittäjä Mikki Nyman on valittu Thornbridge-ravintolan ravintoloitsijaksi. ”Paikan valikoima tulee olemaan kerrassaan upea ja listalta tulee löytymään säännöllisesti erikoiseriä panimolta”, kertoo Mikki. ”Aiomme luoda ravintolasta oluttarjonnan ja sisustuksen keinoin modernin tulkinnan klassisesta brittipubista. Kaikkea toimintaamme tulee luonnollisesti ohjaamaan Thornbridge-panimon sloganin mukaisesti innovaatio, intohimo sekä osaaminen.”

Lisätiedustelut:

Alex Buchanan, Marketing Manager
Thornbridge,
alex@thornbridge.co.uk

Teemu Lehto, CEO
Captol Invest Oy
teemu.lehto@captolinvest.fi

+358 400 851 546

Captol Invest on suomalaisessa omistuksessa oleva konserni, jonka toimialoihin kuuluvat laadukkaiden alkoholijuomien maahantuonti ja myynti, ravintolatoiminta, kiinteistöala ja pienpanimotoiminta. Konserni toimii Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa. Konsernin palveluksessa on yli 150 henkilöä ja liikevaihdon vuonna 2015 odotetaan ylittävän 50 miljoonaa euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti