lauantai 4. helmikuuta 2017

Tiedote: Sori Taproom aukeaa Helsingissä maanantaina 6.2.Alla on Sori Brewingin lähettämä tiedote Sori Taproomin aukeamisesta. Kiinnostava lisä Helsingin alati kasvavaan olutravintolatarjontaan ja vitsit, miten monta hanaa! Myös ruokapuoli vaikuttaisi olevan Taproomin porukalla hyvin hallussa.

Suosittujen kalliolaisravintoloiden tiimi lyöttäytyy yhteen Sori Brewingin kanssa ja avaa Helsinkiin Sori Taproomin. Ruokalista ottaa vaikutteita amerikkalaista keittiöstä ja yhdistää ruuan taidokkaasti laadukkaiden juomien kanssa. Hyvän ruuan lisäksi keskiössä on Sori Brewingin olutfilosofia – Serious beer for not so serious people. 

Puuhamiehinä toimivat Kolmon3n ja Loung3 -ravintoloista tutuksi tulleet yrittäjät. Ennen Kallion suosittuja paikkoja he ovat keränneet kokemusta muun muassa Savoy, Kämp, Chez Dominique, A&S Ravintoloista sekä myös kansainväliseltä kentältä. Kokenut tiimi on tarpeen, sillä Sori Taproomin konseptia kaavaillaan avattavaksi myös muualle. Kalliolaisravintoloiden tekijät Ryan Lumb, Santeri Harju, Juha-Matti Seppänen ja Joni Utriainen tuovat osaamisensa niin keittiöön kuin juomapuoleenkin. Ravintolapäällikkönä Sori Taproomissa aloittaa Juha Laatikainen.

Tämä taitava tiimi yhdistää amerikkalaisen keittiön parhaat puolet Sori Brewingin Pyry Hurulan ja Heikki Uotilan näkymkseen hyvästä juomasta. ”Meidän mielestä hyvään taproomiin kuuluu vahvasti mukaan kovatasoinen ruoka. Ruokalistamme on hyvin BBQ-vetoinen ja yhdistelee keittiön näkemyksiä jenkkiklassikoista”, Ryan Lumb summaa. Viinin ystäviäkin Taproom hemmottelee, ”Rakastamme kaikki myös hyviä viinejä, joten lista on sen mukainen. Listalta löytyy loistavia viinejä Ekowinen alkuviineistä ystävätilamme Candiallen viineihin, toimivia perusviinejä unohtamatta”, sommelieriksi valmistuva Juha Laatikainen lataa.

Sori Taproom tuo käsityöolutkulttuuria parhaimmillaan Helsingin ytimeen. Sori Brewing vastaa ravintolan juomapuolesta ja lupaa vähintään 24 oluthanaa, joista noin puolet ovat Sorin tuotteita ja loput Sorin valitsemia vaihtuvia vierashanoja. Ravintola tuo jatkossa saataville paljon oluita, joita ei ole ollut ennen Suomessa. ”Sori Taproom ei suinkaan ole olutravintola, olemme ruoka- ja juomakulttuurin sulatusuuni. Panimomme kansainvälistyi nopeasti ja siinä mukana on tullut näkemys siitä, mihin suuntaan Suomessa voisi kulttuuria viedä. Nyt sanoista tekoihin ja käärimme hihat. Tämä on myös yksi omien unelmien täyttymys, sillä parempaa tiimiä ei tämän ympärille keksisi”, kertoo Sori Brewingin toinen perustaja Pyry Hurula. 

Ravintola avaa ovensa maanantaina 6.2. lounaalle ja tulee tarjoilemaan a’la carte menun lisäksi arkisin lounaan klo 11-15 ja myöhemmin keväästä Taproom tarjoilee myös brunssia. Sori Taproom on auki myöhään iltaan, joten keittiö palvelee myös ilta-asiakkaita. 

Sori Taproom sijaitsee Helsingin Kluuvissa osoitteessa Vuorikatu 16.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Pyry Hurula 0400-666697 pyry@soribrewing.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti