keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Tiedote: Pien avaa uuden olutkaupan Espoon Isoon Omenaan

Tämä alla oleva teksti ei ole varsinainen tiedote, vaan lainaus Facebookista bongatusta Pien-kaupan statuspäivityksestä. Espoolaisena innostuin Pien-kaupan uudesta aluevaltauksesta kuitenkin niin kovasti, että tästä on ihan pakko tiedottaa. Toivottavasti Pienin porukka ei pahastu tästä :) 

Ihanaa, että saadaan kunnon olutkauppa myös Espooseen, teitä on täällä kaivattu! Oman maahantuonnin aloittaminen on myös vallan mainio uutinen.

Suuria uutisia Pienestä

Henkilön Pien kuva.

Te, hyvät asiakkaamme, olette antaneet meille niin upean vastaanoton että olemme päättäneet parantaa palveluamme pääkaupunkiseudulla. Kasvatamme Pienestä suurempaa ja avaamme huhtikuussa uuden myymälän Espoon Isoon Omenaan.

Kotimaisten tuotteiden osalta haluamme toimia ponnahduslautana uusille panimoille kohti suurempia markkinoita, ja lupaamme tehdä jatkossakin erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien pienpanimoiden kanssa tuoden uudet tuotteet ja erikoisimmat erät myyntiin mahdollisimman nopeasti. Kuten tähänkin mennessä, teemme kaikkemme että meiltä löytyvät uusimpien kotimaisten panimoiden tuotteet ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla.

Ulkomaisissa tuotteissa panostamme erityisesti laatuun. Valikoimaamme ulkomailta pääsevät hyviksi arvostetut ja erikoiset tuotteet. Jotta saamme jatkossakin mielenkiintoisia eriä myyntiin, aloitamme myös oman maahantuonnin. Ensimmäisen edustamamme panimon tuotteita jo pakataan lähtömaassa lähetysvalmiiksi - tästä kuulette pian lisää.

Yrityksenä haluamme olla tasa-arvoinen, reilu ja rehellinen. Olemme riippumaton muutaman kaveruksen perustama yritys. Kehitämme yritystämme asiakkaiden ehdoilla: kaikki palaute, ideat ja kommentit ovat meille erittäin tärkeitä. 

Kysymyksiä, palautetta ja ideoita voi laittaa suoraan Erkille osoitteeseen erkki@pien.fi, kommentoimalla tai yksityisviestinä. Tervetuloa myös juttelemaan myymäläämme.
Mahtavaa saada tehdä töitä paremman olutkulttuurin eteen kanssanne!

Kevätterveisin,
Erkki, Tuomas & Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti