keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Tiedote: Pien avaa uuden olutkaupan Espoon Isoon Omenaan

Tämä alla oleva teksti ei ole varsinainen tiedote, vaan lainaus Facebookista bongatusta Pien-kaupan statuspäivityksestä. Espoolaisena innostuin Pien-kaupan uudesta aluevaltauksesta kuitenkin niin kovasti, että tästä on ihan pakko tiedottaa. Toivottavasti Pienin porukka ei pahastu tästä :) 

Ihanaa, että saadaan kunnon olutkauppa myös Espooseen, teitä on täällä kaivattu! Oman maahantuonnin aloittaminen on myös vallan mainio uutinen.

Suuria uutisia Pienestä

Henkilön Pien kuva.

Te, hyvät asiakkaamme, olette antaneet meille niin upean vastaanoton että olemme päättäneet parantaa palveluamme pääkaupunkiseudulla. Kasvatamme Pienestä suurempaa ja avaamme huhtikuussa uuden myymälän Espoon Isoon Omenaan.

Kotimaisten tuotteiden osalta haluamme toimia ponnahduslautana uusille panimoille kohti suurempia markkinoita, ja lupaamme tehdä jatkossakin erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien pienpanimoiden kanssa tuoden uudet tuotteet ja erikoisimmat erät myyntiin mahdollisimman nopeasti. Kuten tähänkin mennessä, teemme kaikkemme että meiltä löytyvät uusimpien kotimaisten panimoiden tuotteet ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla.

Ulkomaisissa tuotteissa panostamme erityisesti laatuun. Valikoimaamme ulkomailta pääsevät hyviksi arvostetut ja erikoiset tuotteet. Jotta saamme jatkossakin mielenkiintoisia eriä myyntiin, aloitamme myös oman maahantuonnin. Ensimmäisen edustamamme panimon tuotteita jo pakataan lähtömaassa lähetysvalmiiksi - tästä kuulette pian lisää.

Yrityksenä haluamme olla tasa-arvoinen, reilu ja rehellinen. Olemme riippumaton muutaman kaveruksen perustama yritys. Kehitämme yritystämme asiakkaiden ehdoilla: kaikki palaute, ideat ja kommentit ovat meille erittäin tärkeitä. 

Kysymyksiä, palautetta ja ideoita voi laittaa suoraan Erkille osoitteeseen erkki@pien.fi, kommentoimalla tai yksityisviestinä. Tervetuloa myös juttelemaan myymäläämme.
Mahtavaa saada tehdä töitä paremman olutkulttuurin eteen kanssanne!

Kevätterveisin,
Erkki, Tuomas & Elina

tiistai 14. helmikuuta 2017

Tiedote: vuoden 2017 Helsinki Beer Festivalin teemamaa on Unkari




Helsinki Beer Festival 2017 teemamaana on Unkari

Perinteisesti Unkarissa valmistetaan vaaleita lagereita, mutta onko Eurooppaa valtaava pienpanimobuumi käynnissä myös Unkarissa?
Asia selviää Helsinki Beer Festivaaleilla 7.-8.4.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Unkari on valittu vuoden 2017 Helsinki Beer Festivalin teemamaaksi.

Unkarilaisella oluen panemisella on yli tuhatvuotinen historia. Muutoksen tuulet puhaltavat nyt myös Unkarissa ja sinne on syntynyt lähiaikoina kymmenittäin uusia pienpanimoita sekä ns. mustalaispanimoita eli panimoita jotka keittävät oluensa muiden panimoiden laitteilla. Unkarissa näitä panimoita kutsutaan vaeltaviksi panimoiksi, unk. Vándor sörfözde.

Aikaisempien vuosien tapaan rytmiduo Markku Korhonen ja Jyrki Peltonen matkaavat löytöretkelle syvälle pikkukylien oluenpanijoiden luokse sinne mistä olut ei tilaamalla tänne kulje, vaan se pitää itse paikanpäältä noutaa, ja nyt tietenkin tämän vuoden teemamaahan Unkariin.
Helsinki Beer Festivalin perinteitä noudattaen pyrimme löytämään unkarilaisia olutharvinaisuuksia sata tai kaksi.

Lisäksi festivaaleilla tarjoilee tuotteitaan kolmisenkymmentä suomalaispanimoa sekä useita ulkomaalaisia panimoita. Tapahtumassa on myös Belgia oluiden baari, jossa on tarjolla noin sata belgituotetta ja ostereita moninkertaisen osterinavauksen suomenmestarin Johann Schlaggin tarjoilemana.

Useilla näytteilleasettajilla on luvassa kevään uutuus oluita ja siidereitä.
Festivaaleilla ovat mukana perinteisesti myös real alet ja real siiderit.


Helsinki Beer Festivaalin yhteydessä järjestetään vuoden parhaiden oluiden ja siiderien kilpailu.

Niin ikään Helsinki Beer Festivalin asettama ammattilaisraati valitsee vuoden olutravintolan helmikuussa 2017.


Vuoden 2016 voittajat olivat:

Vuoden olut:
Imperial Stout 10,5 t% (Founders, Diamond Beverages)

Siideri:
Kuulas Luomuomena Kuiva 4,7 t % (Saimaan Juomatehdas)

Vuoden olutravintola:
Bryggeri Helsinki


Helsinki Beer Festivaleilla on ohjelmassa mm. oluttastingeja ja jo perinteeksi muodostunut olutbingo.
Useilla näytteilleasettajilla on luvassa kevään uutuus oluita ja siidereitä, ruuan myyjillä kattava tarjonta suolaista purtavaa juoman vastapainoksi. Iltoja vietetään kevyen musiikin parissa.

Helsinki Beer Festival on olutihmisten vuoden tärkein kohtaamispaikka, missä maahantuojat, panimot ja lehdistö kohtaavat toisensa.


Helsinki Beer Festival 07. – 08.4.2017

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Aukioloajat:
Pe 7.4 ammattilaistunnit klo 14.00 – 17.00, yleisötunnit klo 17.00 – 01.00
La 8.4 yleisötunnit klo 12.00 – 01.00


TEHDÄÄN YHDESSÄ SUOMEN SUURIN JA AINUTLAATUISIN TAPAHTUMA, JOKA KEHITTÄÄ ALAA ETEENPÄIN JA TUO UUSIA NAUTISKELIJOITA OLUT-, SIIDERI- JA VISKIKULTTUURIN PARIIN. TAPAHTUMA ON TEHOKAS MARKKINOINTIKANAVA TAVOITTAA AMMATTILAISET JA HARRASTAJAT.
RS TE
HTÄVÄ 10.2.7 MENNESSÄ
Helsinki Beer Festival
Yhteystiedot:
i
Festivaalijohtaja: 
Markku Korhonen
+358 40 707 7771
markku.korhonen@helsinkibeerfestival.fi

Tekninentuotanto:
Jyrki Peltonen
+358 400 430 665

Toimisto:
info@helsinkibeerfestival.fi